top of page

calbari
ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ 

box2thin85.png

Από την πρώτη ύλη

έως το τελικό προϊόν! 

Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου και αξίζει ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού μας ή της επιχείρησής μας να συμβάλλει στο να γίνει ακόμα ομορφότερη! Ταυτόχρονα όμως ο ήλιος, η επικίνδυνη ακτινοβολία και τα έντονα καιρικά φαινόμενα απαιτούν ιδιαίτερη αντιμετώπιση. Στην εταιρεία μας τα γνωρίζουμε πολύ καλά αυτά και γι' αυτό παράγουμε τεντόπανα που ανταποκρίνονται απόλυτα σε αυτές τις απαιτήσεις.

 

Στην πλήρως καθετοποιημένη μονάδα μας στο Κορωπί, σχεδιάζουμε και παράγουμε υφάσματα σκίασης από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν. 

Τα ελληνικά τεντόπανα calbari , μονόχρωμα ή σε πανέμορφα εμπριμέ εκτός από την αισθητική τους,  προσφέρουν υψηλή σκίαση και ενεργειακή απόδοση με στόχο την καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.

Έτσι, εξασφαλίζουν αξεπέραστη δροσιά και προστασία ενώ συμβάλλουν στην υψηλή ενεργειακή απόδοση του χώρου σας.

premisesLOW.jpg
box1thin85.png

Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον

Θεμελιώδης στόχος της εταιρίας μας είναι η ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Η παραγωγή των τεντόπανων γίνεται με τη χρήση ασφαλών και εγκεκριμένων υλικών, που περιλαμβάνονται στην Ευρωπαϊκή οδηγία REACH.

Κάθε τεντόπανο calbari έχει σχεδιαστεί και έχει πιστοποιηθεί υπηρετώντας με σεβασμό τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο που ταιριάζει στο χώρο και τις ανάγκες σας και να απολαμβάνετε  την απόλυτη ασφάλεια κάτω από τον ήλιο!

eco friendly.png
02.png
OEKOTEX_NEW.png
energy_saver.png
oval3.png
oeko-tex.png

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Στην εταιρεία μας η καινοτομία δεν είναι μία απλή λέξη. Σε όλη τη διάρκεια της ιστορία μας παράγουμε τεντόπανα που:

  • βασίζονται στις πιο σύγχρονες μεθόδους παραγωγής

  • ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες κλιματικές συνθήκες

  • αξιοποιούν κάθε τεχνολογικό επίτευγμα και

  • έχουν τη σφραγίδα και την έγκριση των  έγκυρων και αναγνωρισμένων για το κύρος τους φορέων διεθνώς.

 

Δεν είναι τυχαίο το ότι τα  τεντόπανα calbari διακρίνονται για την αντοχή τους, την ποιότητά τους, την φιλικότητα προς το περιβάλλον, την ασφάλειά τους και την απόλυτη σκίαση που παρέχουν. 

Σειρά BLOCK - Κορυφαία Ενεργειακή Απόδοση

Τα τεντόπανα calbari εξελίσσονται συνεχώς ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες για εξοικονόμηση ενέργειας, που στις μέρες μας είναι ακόμα πιο επιτακτική. Η ειδικά σχεδιασμένη σειρά BLOCK με υφάσματα σκίασης παρέχει: 

  • Μείωση της ανάγκης ψύξης από 45% έως 50%

  • Μείωση της θερμοκρασίας 

  • Περισσότερη δροσιά στον χώρο σας

 

Μπορείτε να επιλέξετε υφάσματα σκίασης σε πρωτότυπα εμπριμέ ή μονόχρωμες αποχρώσεις με εξαιρετική σκίαση και πραγματική ενεργειακή απόδοση. 

 

Και για την απόλυτη σκίαση μπορείτε τώρα να επιλέξετε τη νέα μας καινοτομία: Το ύφασμα ZERO που εξασφαλίζει 100% σκίαση και ZERO ηλιακή διαπερατότητα. 

 

Εξελισσόμαστε γιατί η καινοτομία είναι στο DNA μας!

Πιστοποίηση OEKO-TEX® 100 - Απόλυτη ασφάλεια

Είμαστε περήφανοι γιατί τα τεντόπανα calbari είναι τα μοναδικά ελληνικά υφάσματα σκίασης που η παραγωγή τους είναι πιστοποιημένη με ΟΕΚΟ-ΤΕΧ® 100. Αυτό σημαίνει ότι τα τεντόπανά μας είναι προϊόντα απολύτως ασφαλή για την υγεία των καταναλωτών και απαλλαγμένα από βλαβερά συστατικά όπως:

 

Κάδμιο – Μόλυβδος – Φαινόλες – Χρώμιο – Βαρέα μέταλλα 

Το πρότυπο Oeko-Tex® Standard 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλον τον κόσμο.

Κριτήριο ελέγχου δεν αποτελούν μόνο οι απαγορευμένες ουσίες ή αυτές των οποίων ο νόμος περιορίζει τη χρήση, αλλά και ουσίες για τις οποίες υπάρχουν συζητήσεις σε επιστημονικό επίπεδο, σε ό,τι αφορά την ασφάλειά τους. Παράμετροι οι οποίες λειτουργούν προληπτικά για την προάσπιση της υγείας του καταναλωτή, αποτελούν επίσης μέρος αυτών των ελέγχων. Ως αποτέλεσμα τα κριτήρια αυτά κατοχυρώνουν ένα επίπεδο ασφαλείας μεγαλύτερο από εκείνο που ορίζει η νομοθεσία.

Η ασφάλεια της υγείας των καταναλωτών μας είναι προτεραιότητά μας!

ISO 9001:2015

Αναγνώριση ποιότητας

Σε κάθε στάδιο παραγωγής των τεντόπανων calbari έχουν ενσωματωθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Η εταιρεία μας έχει λάβει την Ευρωπαϊκή Αναγνώριση διασφάλισης ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2015. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας τα τεντόπανά μας είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει προϊόντα που είναι πιστοποιημένα για την υψηλή τους ποιότητα και έχουν όλες τις προδιαγραφές που υπόσχονται.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Όλα τα τεντόπανα calbari καλύπτονται με εγγύηση έως 7 χρόνων* για προστασία και αντοχή από τις καιρικές συνθήκες. Ταυτόχρονα όλα τα τεντόπανά μας είναι εγγυημένα για την χρήση των πλέον ποιοτικών, αβλαβών προς τον άνθρωπο και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

*αναζητήστε στους συνεργαζόμενους επαγγελματίες το αναλυτικό έντυπο εγγύησης.

premisesLOW1.jpg
CALBARI ISO 9001 2015[16180].jpg
iso.png
bottom of page